Peter en Wendy nodigen iedereen uit bij hen thuis: ‘Laat niets je tegenhouden om te komen’

Peter en Wendy nodigen iedereen uit bij hen thuis: ‘Laat niets je tegenhouden om te komen’

In de afgelopen periode heeft Peter Gillis, ondanks de aandacht van de media, zijn villa getransformeerd in een waar kerstparadijs, en nodigt hij iedereen uit om deze transformatie te komen bekijken.

Peter en Wendy nodigen iedereen uit bij hen thuis: ‘Laat niets je tegenhouden om te komen’

Het beste van alles? Er zijn geen entreekosten. Dus een heerlijk gratis uitstapje voor het hele gezin ongeacht hoe groot deze is.

Wendy van Hout plaatst online betoog: ‘dat zou niemand maar dan ook niemand kunnen’

“De villa van Peter en Wendy is omgetoverd tot een magisch Winter Wonderland. Bezoekers kunnen genieten van de kerstsfeer en rondwandelen in de prachtig versierde tuin”, luidt de aankondiging op zijn website.

Peter Gillis bijt van zich af na nieuw gerucht en komt met reactie: ‘zeker niet aan de orde’

“Bezoekers kunnen zich verheugen op een springkussen voor kinderen, een orgel dat feestelijke muziek speelt en talloze sfeervolle decoraties. En het bezoek is helemaal gratis, dus laat niets je tegenhouden om langs te komen”, staat er verder vermeld.

Bizarre onthulling over relatie van Peter Gillis: ‘allemaal bedacht voor de serie’

Peter heeft ook een bericht op Instagram geplaatst met een foto van zijn indrukwekkend grote villa, wat tot enthousiaste reacties van fans leidt. “Ik vind dit huis nog mooier dan het kasteel”, merkt een volger op. “Daar heb je goed werk geleverd, jongen”, voegt een andere fan toe.

Peter Gillis met pensioen? Alles verkopen en leven als God in Frankrijk!

Hoewel de precieze reden achter deze genereuze actie nog onbekend is, biedt de website ook kerstkleding aan die door Wendy zelf is uitgekozen.

In de schijnwerpers: Alles wat je wil weten en nog niet weet over Wendy van Hout!

“Wendy zal zelf advies geven aan de dames, wat zeker een unieke ervaring belooft te worden”, aldus de website van Gillis.

Peter Gillis, bekend als de eigenaar van diverse vakantieparken en uiteraard van de serie Massa is Kassa, heeft recent slecht nieuws ontvangen.

Peter Gillis met pensioen? Alles verkopen en leven als God in Frankrijk!

Zijn park Prinsenmeer moet per direct sluiten omdat hij niet is geslaagd voor de Bibob-toets, een evaluatie die beoordeelt of een onderneming mogelijk voor crminele activiteiten wordt gebruikt.

Video vanaf vakantiepark Prinsenmeer zorgt voor rillingen: Dit zet mensen aan het denken!

Deze ontwikkeling brengt ook andere zeven parken van Gillis in gevaar, wat een grote financiële tegenvaller voor hem zou betekenen.

Peter Gillis reageert op nieuw bizar gerucht: ‘dan is dat zeker niet aan de orde’

Zijn vriendin Wendy biedt steun in deze moeilijke tijd: “Heel soms valt er even een stilte… Mijn lieve partner een man die altijd maar doorvecht voor iedereen zelfs met de spreekwoordelijke messen nog in zijn rug.”

Tortelduifjes Peter Gillis en Wendy van Hout onder vuur: ‘Triest, heel triest’

”Kijk ik vandaag in je mooie ogen en ik zie de ongeloof en dat is wat er heerst! IJzersterk dat ben je en je weet altijd je rug weer recht te houden en dat maakt mij zo onwijs trots, waar deuren sluiten zullen er andere weer opengaan!”

Bizarre onthulling over relatie van Peter Gillis: ‘allemaal bedacht voor de serie’

Veel volgers leven mee met Peter en adviseren hem zijn bezittingen te verkopen en te genieten van het leven, zoals in Spanje:

Bizarre transformatie Peter Gillis: Niet normaal hij is bijna onherkenbaar!

“Verkoop gewoon alles en ga leven als een God in Frankrijk, maar dan in Spanje!” Een andere volger komt met de suggestie:

Peter Gillis doet bizarre bekentenis: Wat heel veel mensen niet weten!

“Alles verkopen incl het kasteel, huis. Is toch veel mooier en lekker op pad met een anonieme camper en genieten van het leven. Want dit is zo geen leven hoe groot, sterk, breed of lang je ook bent.”

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

”Je schouders kunnen heel wat dragen maar we zijn geen robots en op een gegeven moment is het gewoon klaar. Het is tijd om normaal te leven zonder pakken papier, advocaten, juristen, adviseurs. Nee, klaar is klaar!”

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Nu Peter 61 is, wordt een vervroegd pensioen als een realistische optie gezien. Met het sluiten van Prinsenmeer lijkt ook het einde van ‘Massa is Kassa’ in zicht te zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven