Prinses Beatrix doet opmerkelijke onthulling: ‘Ik wil het niet nog een keer meemaken’

Prinses Beatrix deelt opmerkelijke ervaring: aangevallen door haar eigen papegaai!

Tijdens haar recente bezoek aan het zonnige Aruba, heeft prinses Beatrix een opmerkelijke ervaring gedeeld met een groep natuurliefhebbers in het Parke Nacional Arikok.

\De prinses, bekend om haar passie voor natuur, sprak enthousiast over haar interesse in papegaaien tijdens haar bezoek aan dit groene paradijs.

“Ik ben dol op papegaaien,” verklaarde Beatrix met een glimlach, terwijl ze de kleurrijke vogels in de kooien bewonderde.

Ze toonde een opvallende nieuwsgierigheid naar de papegaaien, zelfs toen ze vroeg of de vogels wel eens naar mensen happen.

Beatrix deelde een persoonlijk verhaal over een ervaring met haar eigen papegaai, die soms geneigd is te bijten. “Ik wil het niet nog een keer meemaken,” zei ze over de bijtincidenten.

De prinses onthulde ook dat haar papegaai over enige verbale vaardigheden beschikt. “Hij kan bepaalde woorden zeggen en zelfs deuntjes fluiten,” vertelde ze trots.

Haar interesse werd verder gewekt toen ze hoorde dat papegaaien een intelligentie hebben die vergelijkbaar is met die van een 4-jarig kind, een feit dat haar zichtbaar boeide.

Beatrix’ bezoek aan Aruba en haar interactie met de papegaaien benadrukt haar blijvende liefde voor de natuur en haar nieuwsgierigheid naar de dierenwereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven