Dit is een populaire vakantie bestemming. Ben jij er al geweest?

Wil je de tekst niet lezen, check dan deze video. Hier komt alles in voor. 

Dit is een populaire vakantie bestemming. Ben jij er al geweest?

Nummer 10. Zadar Waterkant: De waterkant van Zadar is een voormalig fort van de Venetiaanse Republiek, een vakantiestad die langzamer beweegt dan de drukkere centra van Dubrovnik en Split.

Nummer 9. Kornati-eilanden: De Kornati-archipel, bestaande uit 140 eilanden, is een unieke bestemming vanwege het karst-kalksteenterrein, bedekt met scheuren en grotten, en de schaarste aan zoet water, wat betekent dat er weinig bomen overblijven.

Nummer 8. Oude binnenstad van Dubrovnik: De terracottakleurige barokke citadel van de oude binnenstad van Dubrovnik is een van de meest opvallende steden van Europa, met zijn vestingwerken en torens die de oude haven bewaken.

Nummer 7. Mali Losinj: Mali Losinj is een pittoresk eilandstadje gelegen aan het einde van een lange smalle baai op het eiland Losinj in de noordelijke Adriatische Zee.

Nummer 6. Nationaal park Noord-Velebit: Het Northern Velebit National Park is een van de best bewaarde wildernisgebieden in Zuidoost-Europa.

Nummer 5. Rovinj: Rovinj, een mooie stad op een schiereiland aan de kust van Istrië, is een verborgen juweeltje dat een unieke en authentieke ervaring biedt.

Nummer 4. Zlatni Rat Brac: Zlatni Rat Beach, gelegen op het eiland Brac in Dalmatië, is een unieke en adembenemende bestemming.

Nummer 3. De Plitvicemeren: Het Nationaal Park Plitvicemeren, op twee uur rijden van Zagreb, is een van de oudste en mooiste nationale parken in Kroatië.

Nummer 2. Dinara Nationaal Park: Dinara is in februari 2021 uitgeroepen tot nationaal park en is het 12e en meest recent erkende natuurreservaat van Kroatië.

Nummer 1. Biokovo Skywalk: Als je op zoek bent naar een spannende ervaring met adembenemende uitzichten, mag je de Biokovo Skywalk niet missen.

Scroll naar boven