Vrouw trots op haar volle baard: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

Vrouw trots op haar volle baard: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

In de meest recente aflevering van het TLC-programma “Love Don’t Judge”, waarin onconventionele koppels centraal staan, geven Coral en Illias een intieme inkijk in hun unieke relatie.

Automatische concepten

Dit programma staat bekend om het in beeld brengen van liefdesrelaties die afwijken van wat traditioneel als ‘normaal’ wordt beschouwd.

Coral, die bij geboorte als vrouw werd geclassificeerd, identificeert zichzelf nu als non-binair, een keuze die aantoont dat er meer mogelijkheden zijn dan enkel man of vrouw zijn.

Coral’s reis naar zelfacceptatie begon al op jonge leeftijd. Toen ze negen was, ontdekte ze een lange zwarte haar op haar kin, een teken van hirsutisme, wat duidt op een hogere concentratie van mannelijke hormonen in het lichaam.

Dit was echter nooit een groot probleem voor Coral, die jarenlang haar baardharen verwijderde, vaak met behulp van producten zoals Gillette Mach 3 voor een gladde huid.

De wending in Coral’s verhaal kwam toen ze online de liefde van haar leven ontmoette: Illias. Illias, geboren als vrouw maar nu een man, koestert een diepe waardering voor Corals natuurlijke baardgroei.

Illias, openhartig over zijn gevoelens, zegt: “Het is toch iets wat haar lichaam op natuurlijke wijze doet.”

Geïnspireerd door Illias’ acceptatie en liefde, besloot Coral in maart 2022 te stoppen met scheren en haar baard natuurlijk te laten groeien. Illias is overduidelijk gecharmeerd van deze verandering.

Hij uit zijn bewondering door te zeggen: “Mijn vriendje wordt er heel erg opgewonden van om met zijn vingers en tong door mijn baard te gaan. Hij bewondert mijn gezichtsmatje.”

Deze aflevering van “Love Don’t Judge” benadrukt de diversiteit en schoonheid van liefde in al haar vormen, terwijl het tegelijkertijd de kijkers uitnodigt om de traditionele opvattingen over relaties en schoonheid te heroverwegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven