Vrouw heeft relatie en zoon met kermisattractie: ‘Ik bezoek hem regelmatig’

Vrouw heeft relatie en zoon met kermisattractie: ‘Ik bezoek hem regelmatig’

De 46-jarige Gaëlle Engel uit Frankrijk is een zogeheten objectofiel. Engel kan dus verliefd worden op objecten.

Maar liefst zeven jaar had ze een relatie met een achtbaan. Deze relatie is nu voorbij, Engel heeft de liefde nu namelijk gevonden in een kermisattractie.

Engel was jaren geleden in het Duitse Holiday Park waar achtbaan Sky Scream staat, haart hart begon direct sneller te kloppen bij de eerste ontmoeting.

De relatie met Sky Scream was intens. Wanneer ze haar achtbaan bezocht klampte ze zich vast aan de constructie… Urenlang sprak ze tegen de achtbaan.

Het ging verder dan alleen kletsen tegen de achtbaan. Engel werd ook opgewonden zodra ze contact met Sky Scream maakte.

Helaas kwam er een einde aan de relatie door de keuze van anderen. Engel was niet meer welkom in het park, de medewerkers waren klaar met het gekreun en geklets tegen de constructie.

Het park gaf haar een toegangsverbod en dus kon ze haar grote liefde niet meer bezoeken en zien. Ze kon dan ook niet anders dan de relatie verbreken.

Gelukkig kent de wereld ontzettend veel attracties en Engel is inmiddels dan ook alweer gelukkig in de liefde. In het Franse Bordeaux staat namelijk haar geliefde kermisattractie.

Haar grote liefde heet Gravity. Ditmaal wil ze haar liefde dan ook direct verzegelen en zal ze met de attractie trouwen.

Ze laat er ook geen gras over groeien want ze zegt zelfs een zoon te hebben met Gravity. Een zelfgemaakte modelversie noemt ze haar zoon.

Het verdrietige is alleen dat zoonlief bij haar thuis woont en hij zijn vader dus niet heel vaak kan zien. ”Ik bezoek hem regelmatig, en ik volg hem wanneer hij ‘op tour’ gaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven