Vrouw krijgt volop aandacht van mannen op het schoolplein: ‘Ik ben echt een target’

Vrouw krijgt volop aandacht van mannen op het schoolplein: ‘Ik ben echt een target’

Kerry en Anna Simpson uit Nottinghamshire hebben geen traditionele banen, maar verdienen hun inkomen door TikTok-video’s te maken.

In een recente video uit Anna haar frustratie over ongewenste aandacht die ze krijgt van mannen op het schoolplein: ”Ik ben echt een target.”

Het ironische is dat Kerry en Anna elkaar juist op het schoolplein hebben ontmoet in 2018, toen ze hun kinderen naar school brachten.

Destijds waren ze beiden getrouwd met een man, maar na hun ontmoeting besloten ze te scheiden en trouwden binnen drie maanden met elkaar.

Nu delen de twee hun relatieverhalen op TikTok, waar ze al ongeveer 800.000 volgers hebben verzameld.

Anna, die veel aandacht krijgt van vaders die hun kinderen van school halen, uit haar ongemak hierover in de video’s.

Kerry is duidelijk niet blij met deze situatie: ”Ze proberen mijn vrouw af te pakken.” Het probleem is zo ernstig geworden dat Kerry nu meegaat om de kinderen op te halen en te brengen.

In een van hun video’s, die al duizenden keren is bekeken, confronteert Kerry iemand buiten beeld op het schoolplein.

Kerry uit haar bezorgdheid in de video: ”We staan op het schoolplein en iemand flirt met mijn prachtige verloofde. Dit is toch ongelooflijk!? Ik moet haar nu echt gaan beschermen.”

Deze situatie heeft duidelijk impact op hun dagelijks leven en weerspiegelt de uitdagingen waar het stel mee te maken krijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven