Man laat zich transformeren naar vrouwelijke draak: Maak kennis met Eva Medusa!

Man laat zich transformeren naar vrouwelijke draak: Maak kennis met Eva Medusa!

In de huidige wereld, waar persoonlijke identiteit steeds meer ruimte krijgt voor expressie, zijn er mensen die zich niet helemaal zichzelf voelen.

Dit kan leiden tot het gevoel een totaal ander persoon te zijn dan hun fysieke verschijning suggereert. Gelukkig zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden om een lichaam te creëren waarin mensen zich wel thuis voelen.

Waar de termen ‘ombouwen’ en ‘verbouwen’ vroeger voornamelijk geassocieerd werden met vastgoed, roepen ze nu steeds vaker associaties op met de LHBTQ+ gemeenschap.

Leden van deze gemeenschap, hoewel altijd aanwezig, hebben door hun inzet en aandacht het onderwerp prominenter gemaakt.

Er heerst nu meer openheid en acceptatie over deze gevoelens. Dit heeft ook geleid tot mensen die zich niet eens als mens identificeren.

Recentelijk hebben we unieke gevallen gezien, zoals een persoon die zich als huiskat identificeerde en iemand anders, Toco, die €15.000 uitgaf om op een hond te lijken.

De mogelijkheden binnen de medische wetenschap stellen mensen in staat om zichzelf te transformeren op manieren die ooit ondenkbaar waren.

Een opvallend voorbeeld is een vrouw die zich geen blanke, maar een donkere vrouw voelde, en haar huidskleur liet aanpassen.

Nog een buitengewoon geval is Richard Hernandez, die zich niet als man voelde, maar als een vrouwelijke draak.

Voor een bedrag van €60.000 onderging hij een transformatie. Hij begon eerst met de transitie naar een vrouw en ging daarna verder met zijn transformatie.

Hernandez liet haar oren verwijderen en haar tong splitten, omdat draken, als reptielen, een gespleten tong hebben.

Daarnaast implementeerde zij 18 ‘schubben’ onder haar huid voor een meer drakenachtige textuur. Met honderden tatoeages voltooide ze het beeld.

Nu staat zij bekend als Eva Tiamat Medusa, de vrouwelijke draak. Deze verhalen illustreren de ongelooflijke lengtes waartoe mensen gaan om hun ware zelf te weerspiegelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven