Volgers gaan los bij het zien van kiekjes van Monique: ‘Wat heb je met je gezicht gedaan’

Volgers gaan los bij het zien van kiekjes van Monique: ‘Wat heb je met je gezicht gedaan’

Monique Westenberg heeft onlangs foto’s van zichzelf op Instagram geplaatst, wat tot verrassende reacties van haar volgers leidde.

“Wat heb je met je gezicht gedaan?” was een van de opmerkingen onder haar recente post. De foto’s waren genomen tijdens een uitgesteld verjaardagsdiner, georganiseerd door haar vriendinnen.

Monique geeft haar mening over Gaza en krijgt daardoor zwaar kritiek op haar bordje

“Echt heerlijk gegeten en weer zo veel gelachen samen”, deelde Monique, eraan toevoegend dat ze van plan was om weer normaal te gaan eten na enkele maanden van verwennerij.

Monique Westenberg is klaar met al het kritiek dat ze krijgt en bijt fel van zich af!

Ze stelde ook de vraag aan haar volgers of zij goede voornemens hadden, aangezien ze merkte dat haar broeken strakker zaten.

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden: Monique Westenberg ondergaat complete metamorfose!

Sommige volgers speculeerden dat Monique’s gezicht op de foto’s bewerkt was, met opmerkingen zoals: “Waarom heb je je gezicht zo bewerkt? Je bent jezelf niet op de foto.”

Anderen meenden echter dat de negatieve reacties voortkwamen uit jaloezie, met een volger die opmerkte: “Negatieve reacties zijn altijd gebaseerd op jaloezie!”

Volgers walgen van Monique Westenberg: ‘Er kijken jonge mensen mee’

Het tumultueuze liefdesleven van André Hazes junior en Monique Westenberg is een veelbesproken onderwerp in de media.

Plan Andre Hazes van tafel: Monique weigert huwelijksaanzoek!

André’s reeks van relaties en verbroken verbintenissen, waaronder zijn tijd met Bridget Maasland en zijn uiteindelijke terugkeer naar Monique, heeft voor veel opschudding gezorgd.

Niet normaal wat een geld: Dit moet je betalen als André Hazes komt optreden op een feestje!

Hij stond bekend om zijn ontrouw en heeft Monique meermaals bedrogen. Desondanks hebben André en Monique een manier gevonden om hun relatie voort te zetten.

Andre Hazes heeft zijn hart verloren en laten weten dat er gezinsuitbreiding is!

Zo is er een opmerkelijke regeling waarbij André op maandag bij Monique is en de volgende dag naar zijn eigen huis terugkeert.

Monique Westenberg is klaar met al het kritiek dat ze krijgt en bijt fel van zich af!

In zijn documentaire uit André zich over de vergevingsgezindheid van Monique: “Kijk, onze liefde gaat wel heel diep. Ik had begrepen als zij had gezegd: ‘Tot hier en niet verder, dit was het.’”

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

Hij erkent echter dat hij niet dezelfde tolerantie zou hebben als de rollen omgekeerd waren. André geeft toe dat hij erg jaloers is en zou het niet kunnen verdragen als Monique soortgelijk gedrag zou vertonen:

Andre Hazes krijgt commentaar en wordt uitgelachen: Dit ziet er echt niet uit!

“Ik ben heel jaloers, van aard zeg maar. Er is een tijd geweest dat we uit elkaar waren en dat Monique appcontact had met iemand.”

Nederlanders halen hard uit naar Andre Hazes: Daar zitten wij allemaal nou NIET op te wachten

”Daar mocht ik natuurlijk eigenlijk niks van vinden, maar het moment dat ik dat wist zakte echt de grond onder mijn voeten vandaan. Dus als het andersom was geweest… Nee, ik had dat niet kunnen verkroppen, denk ik, nee.”

Vader Monique Westenberg niet blij met divagedrag dochter: ‘hij herkent je niet meer’

Deze situatie heeft ertoe geleid dat vrienden van André hun verbazing uiten over zijn vermogen om de relatie te onderhouden ondanks zijn gedragingen:

Andre Hazes doet opvallende uitspraak: ‘bij mij zit dat gewoon wat anders in mekaar’

“In mijn vriendenkring… Die noemen mijn relatie ‘Champions League’, hoe ik het voor elkaar heb…” Dit terwijl André niet langer bij zijn eigen zoon woont. Het blijft een complex en gelaagd verhaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven