Deze vrouw heeft een bizarre gewoonte: Zoveel rollen toiletpapier eet zij per dag!

Deze vrouw heeft een bizarre gewoonte: Zoveel rollen toiletpapier eet zij per dag!

Een vrouw genaamd Kinah eet tot vier rollen toiletpapier per dag. Ja, je leest het goed, ze eet het papier waarmee je je achterste veegt.

Kinah, die te zien is in de nieuwste aflevering van TLC’s My Strange Addiction: Still Addicted?, eet de hele dag door haar favoriete snack, waar ze ook gaat, inclusief ‘werk, in de auto of in de nagelsalon‘.

“Ik eet wc-papier vanaf het moment dat ik ‘s ochtends opsta”, zei ze in een Twitter-preview van de aflevering.

Volgens TLC heeft Kinah de afgelopen 20 jaar 14.000 pond (6.350 kilo) toiletpapier verbruikt. Haar gewoonte kost haar 2.700 dollar per jaar.

“Je kent dat gevoel, zoals na Thanksgiving, je hebt al je favoriete voedsel gegeten en je zit gewoon op je bank en je bent gewoon aan het ontspannen, zo van, dat is wat ik voel nadat ik toiletpapier heb gegeten,” legt ze uit in de video.

Ze voegde er tevens aan toe: “En raad eens, toiletpapier heeft nul calorieën. En je krijgt er niet eens een kater van.”

In de afgelopen twee decennia is Kinah een beetje een wc-papierkenner geworden, die het dunnere papier over het dikkere spul aanscherpt omdat het gemakkelijker te consumeren is.

Ze zegt dat het is als ‘het eten van een PB en J [boterham met pindakaas en gelei] zonder de korst’ en dat ze geniet van de ‘crunch’.

Niet iedereen in Kinah’s leven heeft haar, euh, hobby echter gesteund. “Weet je, wc-papier is niet bedoeld voor menselijke consumptie”, zegt haar ex-verloofde Anthony tegen de camera.

“Het breekt niet af in je lichaam. Dat is s**t grof, man.” Op een gegeven moment in de previewclip kauwt Kinah op wat wc-papier in haar plaatselijke nagelsalon.

De saloneigenaar Flora lacht en geeft toe dat ze de gewoonte raar vindt. “Waarom eet ze het wc-papier”, zegt ze. “En het continu in haar mond stoppen zonder zelfs maar water te drinken.”

Kinah zegt dat haar bizarre eetgewoonte in het openbaar de aandacht op haar vestigt, maar dat vindt ze niet erg. “Als mensen me wc-papier zien eten, krijg ik een paar rare blikken”, legde ze uit.

“Ik zag zelfs een persoon zijn telefoon tevoorschijn halen en me proberen op te nemen, maar het kan me niet schelen, iedereen heeft zijn rare dingen die ze doen en dat is gewoon de mijne.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven