Zwangere blogmama is op zoek naar een vriendje: Eisenlijst is simpel en kort!

Zwangere blogmama is op zoek naar een vriendje: Eisenlijst is simpel en kort!

Blogmama, een naam die mogelijk bekend in de oren klinkt, heeft begin 2023 flink wat aandacht gekregen op sociale media.

Deze 38-jarige blondine, die zich vooral profileert op platforms als OnlyFans, TikTok en Instagram, is bekend om haar voorkeur voor jongere mannen in de twintig, wat haar populariteit op social media heeft versterkt.

Recentelijk is het echter wat stiller geworden rondom haar, aangezien ze zwanger is. De vader van het kind is onbekend, en volgens de informatie is er geen sprake van een relatie met hem.

Cynthia, zoals Blogmama in het echt heet, is al moeder en verwacht binnenkort haar tweede kind. Dit weerhoudt haar er echter niet van om alvast uit te kijken naar een nieuwe partner voor na de bevalling.

Cynthia’s eisenlijst voor een potentiële vriend is niet erg lang. Ze zoekt een jongeman van minstens 24 jaar oud, waarbij een hoog salaris of het ontbreken van persoonlijke ‘issues’ geen dealbreakers zijn.

Een goed gevoel voor humor is zeer wenselijk en ook tatoeages zijn pluspunten, maar zo laat ze weten, geen vereisten.

Cynthia benadrukt dat de nieuwe partner niet per se een vaderrol hoeft op te nemen, aangezien de biologische vader nog steeds betrokken is bij het leven van haar kinderen.

Voor Cynthia is het belangrijk dat haar toekomstige vriend uithoudingsvermogen heeft en tijd kan vrijmaken voor leuke activiteiten, waarbij zij voor de kosten opdraait.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven