Olcay Gulsen betrapt op bewering van zorgvuldig gecontroleerde informatie

WhatsApp Image 2024 05 10 at 134000jpg

Een Instagram-account genaamd @TheFakeBirkinSlayer, dat bekend staat om het onthullen van valse designeritems, heeft nu Olcay Gulsen in het vizier genomen.

Met ongeveer 315.000 volgers heeft dit account voorheen al bekendheden zoals Sarah van Soelen, Yolanda Hadid en de Vedder zussen Esther en Anne belicht.

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

De aandacht is nu gericht op Olcay Gulsen, omdat ze wordt afgebeeld met een beige Kelly tas van het luxemerk Hermès, waarvan deskundigen beweren dat deze duidelijk nep is.

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

Olcay Gulsen staat bekend om haar voorkeur voor ‘dupes’, betaalbare alternatieven voor dure designerartikelen.

Geschrokken Olcay Gulsen deelt heftig nieuws: ‘Een van de ergste nachten uit mijn leven’

Inclusief blogposts zoals ‘Dit Zijn Dé Hermès Birkin Bag Dupes’ en ‘Dit Zijn De Mooiste Look A Like Hermès Slippers’ heeft ze geplaatst.

Olcay Gulsen wil nooit meer met deze man samenwerken: ‘Alleen maar ruzie’

De impact van het kopen van nepdesignerwaren wordt door velen onderschat. Alastair Gray deelde met Harpers Bazaar Arabia de duistere kanten van deze industrie:

Dochter Ruud de Wild klapt uit de school: ‘Heeft geen zin dat ik er ben’

“Wat toeristen op vakantie vaak niet zien aan die neppe handtassen, is dat ze mogelijk in elkaar zijn gezet door kinderen die uit hun familie zijn weggesmokkeld…”

@TheFakeBirkinSlayer benadrukt dat hun missie niet is om individuen te pesten. In een verklaring op hun Instagram-account laten ze weten:

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

“Neppe tassen worden hier duidelijk genoemd, zonder persoonlijke aanvallen. Alles is zorgvuldig gecontroleerd en goedgekeurd door externe deskundigen.”

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

Een insider deelde met Yvonne Coldeweijer dat de Vedder zussen overweldigd waren door de aandacht die ze kregen na te zijn genoemd op het platform.

Yvonne Colderweijer trekt Volendamse beerput open: Ook deze zanger is vreemdgegaan!

“Een recente Birkin tas die werd benoemd, verdween nadat de originele foto offline was gehaald. Interessant genoeg is deze tas nooit meer op andere sociale media verschenen,” aldus de bron. “Deze gebeurtenis heeft voor veel opschudding gezorgd.”


De impact van dit alles wordt vaak onderschat…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven