Ben je auto-onderdelen kwijt? Grote kans dat je ze hier terugvindt!

onjpg

Als je ervoor kiest om je auto ‘s nachts buiten te parkeren, is het wellicht verstandig om hem in een garage te zetten of op een veilige locatie te laten staan.


Overweeg ook om een solide camera te installeren, gewoon voor de extra zekerheid. Het is altijd vervelend als belangrijke onderdelen vermist raken.


Criminelen liggen altijd op de loer, en voordat je het weet, belanden je auto-onderdelen op de zwarte markt, mogelijk zelfs in landen zo ver als Tsjechië.


Ja, het staat er echt, Tsjechië. Oorspronkelijk dachten we dat het om Hongarije ging, gezien de treurige omgeving, maar uiteindelijk bleek het Tsjechië te zijn.


Dit land staat bekend om zijn prachtige vuurwerk en mensen die niet kunnen weerstaan aan de verleiding van het bemachtigen van andermans bezittingen.


We kwamen hierachter door een bord met ‘Czesci erop. Een knap stukje detectivewerk, als we het zelf mogen zeggen.


Indien je onlangs auto-onderdelen hebt aangeschaft en deze mist,

Als je onderdelen bent kwijtgeraakt, kan het slim zijn om alvast naar Tsjechië te rijden met een andere auto.


Daar bestaat namelijk een goede kans dat je de gestolen onderdelen terug kunt kopen, en dat voor een schappelijke prijs natuurlijk. Want hebberigheid is niet aan de orde in Tsjechië. Via.


1. Ben jij de dupe? Grote kans dat het onderdeel van je auto hier ligt!
2. Ben je wat kwijt dan moet je hier even een kijkje gaan nemen.
3. Volop auto onderdelen te koop, wellicht hetgeen jij nu kwijt bent!
4. Niet normaal zeg! Hier moet je dus gaan zoeken
5. Jouw autodeur weg of bumper? Even hier gaan kijken!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven