Niet te geloven: Ophef door rare uitspraak over ouders van Joost Klein!

jjjpg

Henny Huisman heeft kritiek geuit op Joost Klein vanwege zijn voortdurende strijd met het verlies van zijn ouders op jonge leeftijd.

De vader van Joost overleed aan kanker toen hij in de brugklas zat, en minder dan een jaar later overleed zijn moeder aan een hartstilstand. Na hun overlijden werd Joost opgevangen door zijn oudere broer en zus.

Tijdens het Eurovisie Songfestival werd Joost gediskwalificeerd. De details van het incident moeten nog worden verduidelijkt.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Volgens diverse media had Joost om privacy gevraagd na zijn optreden, omdat het einde van zijn lied ‘Europapa’ emotioneel is en gericht aan zijn overleden ouders.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

In een interview met De Nieuwe Revu deelt Henny Huisman zijn standpunt over deze kwestie:


“Het verlies van zijn ouders blijft een uitdagend aspect voor hem, ondanks dat het al vijftien jaar geleden is gebeurd.”


”Mijn moeder is vorige maand overleden om 16.45 uur en ik stond om 20.30 uur op het podium. Het is een kwestie van professionaliteit. Je moet in staat zijn om met dergelijke situaties om te gaan.”


Huisman uit zijn visie over de situatie van Joost: “Wanneer je besluit deel te nemen aan zo’n groot evenement, dien je de consequenties te aanvaarden die daarbij horen.”


”Hij brengt een Stuntkabouter en een blauwe vogel mee, wat op zich prima is, maar je hebt niet de volledige vrijheid om te bepalen wat wel of niet acceptabel is binnen zo’n internationale omgeving.”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Er wordt gezegd dat de deelname aan het Songfestival een gebrek aan controle over je eigen optreden met zich meebrengt. Joost schijnt hier moeite mee te hebben en worstelt met autoriteit.

Huisman concludeert met kritische opmerkingen over Joost: Sommige mensen zeggen: ‘Dat is typisch Joost.’ Maar wanneer Jantje wekelijks dingen steelt bij de Albert Heijn, kan je dat toch niet afdoen met: ‘Dat is typisch Jantje’?

Grote zorgen om gezondheid Henny Huisman: ‘heb ik besloten te stoppen’

Joost’s handelingen zijn niet acceptabel volgens Huisman. Ik zie bepaalde gedragingen en eigenschappen bij hem waaruit blijkt dat hij niet geschikt is voor dergelijke evenementen.

1. Dit gaat wel heel erg ver!
2. Er zijn grenzen! Dit gaat te ver..
3. Ongelooflijk dat iemand zulke dingen zegt
4. Volgens mij zit er een steekje los
5. Deze opmerkingen zijn gewoon te erg!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven