Bizarre video: PostNL bezorger gaat door het lint als bewoner die niet thuis is!

psbjpg

Opnieuw klinkt het belsignaal en daar staat alweer een pakketbezorger voor de deur van de buurman.


Het lijkt erop dat wanneer een pakketbezorger opmerkt dat je één keer een pakket hebt aangenomen, je daarna voor de hele straat bereikbaar bent.


Ze blijven aanbellen voor alle buren die niet thuis zijn. Maar afwezige buren zijn niet alleen een bron van frustratie voor jou, maar ook voor de bezorgers zelf.


Wat velen niet weten is dat de meeste pakketbezorgers niet betaald krijgen voor een pakketje waarvan de ontvanger niet thuis is.


De bezorgers ontvangen alleen een vergoeding voor daadwerkelijk afgeleverde pakketten.


Als een pakket niet afgeleverd kan worden omdat de bewoner niet thuis is, moeten ze het weer mee terugnemen zonder compensatie.


Dit is vooral een financiële tegenvaller voor de zelfstandige pakketbezorgers, die over het algemeen als zzp’ers werken.


Om dit te omzeilen, bellen ze aan bij de buren in de hoop dat het pakket alsnog afgeleverd kan worden.


Zelfs deze oplossing haalt echter vaak de frustratie niet weg bij de bezorgers. Onlangs was er een incident waarbij een postbezorger helemaal overstuur raakte doordat een bewoner afwezig was.


De bewoner had echter een Ring deurbel, die het hele voorval nauwkeurig vastlegde.


Toen de bewoner niet opendeed, begon de postbezorger te schelden en gooide het pakket hardhandig op de grond van de buurman, waarna hij daar aanbelde.


De bewoner zag alles via zijn deurbel en reageerde direct: “Hey vriend, kun je alsjeblieft kalm blijven? Ik zal deze beelden opslaan en naar je werkgever sturen!”

Na het waarmaken van zijn dreigement heeft de bewoner contact opgenomen met PostNL via X om het voorval te melden.

Het belang van thuis zijn op het moment van verwachte levering en het respectvol omgaan met bezorgers wordt benadrukt door dit incident, zelfs wanneer ze met uitdagingen worden geconfronteerd.


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven