Rustige paniek bij Action: Nieuwe winkel wordt populair in Nederland!

acti 1jpg

Voor fans van de bekende winkelketen Action is er goed nieuws, aangezien er nu een nieuwe speler op de markt is die vergelijkbare items aanbiedt tegen zeer lage prijzen.

Hoewel consumenten hier blij mee zullen zijn, zal dit nieuws waarschijnlijk minder goed vallen bij Action zelf.

Al lange tijd staat de Action bekend als de winkel waar je een gevarieerd assortiment aan producten kunt vinden tegen (redelijk) betaalbare prijzen.

Van huishoudelijke artikelen tot cosmetica, speelgoed, glazen- en aardewerk, tuinbenodigdheden en zelfs verfproducten, je vindt het allemaal bij Action.

En vergeet ook niet de ruime selectie van telefoonaccessoires, zoals goedkope oplaadkabels of koptelefoons, die beschikbaar zijn. Kortom, bij Action kun je alles vinden wat je nodig hebt.

Er is echter een nieuwe concurrent opgedoken voor Action in de vorm van ‘Die Grenze’, die snel aan populariteit wint onder Nederlandse consumenten.

‘Die Grenze’ probeert hoogwaardige producten aan te bieden tegen vriendelijke prijzen, wat aansluit bij de behoeften van veel klanten.

Ook bekend als Medikamente Die Grenze (MDG), opende dit Nederlandse bedrijf zijn eerste vestiging in Denekamp in 2007.

Vanaf dat moment heeft het bedrijf een snelle groei doorgemaakt en heeft momenteel 53 vestigingen verspreid over Nederland.

Met hun groeiende klantenbestand en omzet veroorzaakt Die Grenze enige zorgen bij Action. Zal Die Grenze binnenkort de positie van de goedkoopste innemen?


De bekendmaking dat Action vandaag heeft besloten om de prijzen van maar liefst 2.500 producten te verlagen, lijkt de concurrentiestrijd tussen deze twee ketens alleen maar intenser te maken.

1. Inmiddels zijn er al 53 vestigingen van de concurrent in Nederland.
2. Action zou wel eens niet langer de goedkoopste kunnen zijn.
3. Er zijn mensen die nog nooit van deze winkelketen hebben gehoord.
4. Het lijkt erop dat Action geen andere keuze heeft dan de prijzen verder te verlagen.
5. De strijd tussen beide concurrenten zal alleen maar feller worden.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven