Jonge man kiest voor een popuiterlijk: ‘Ik vind de plastic look mooi’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 143906jpeg

Ontmoet hier Patrick, een individu wiens onconventionele benadering van zelfexpressie door cosmetische ingrepen veel aandacht heeft getrokken in de media.

Patrick heeft in totaal £58.000 ($72.719) uitgegeven aan Botox, fillers en operaties om een look te bereiken die doet denken aan een pop.

Zijn gebleekte blonde haar, lange wimpers en volle lippen hebben hem bekend gemaakt en leiden er vaak toe dat hij wordt aangezien voor een vrouw.

Desalniettemin heeft Patrick duidelijk aangegeven dat hij zichzelf niet als vrouw ziet en heeft hij de echte reden onthuld waarom hij niet zal stoppen met het ondergaan van cosmetische ingrepen.

Wat

Er is iets bijzonders aan de manier waarop Patricks benadering van zelfexpressie werkt, omdat hij zich alleen focust op het bereiken van wat ze de ‘plastische look’ noemen.

Dit heeft geleid tot het uitgeven van maar liefst £ 58.000 aan cosmetische ingrepen, waaronder de recente toevoeging van een volledige set facings die £ 2.500 kostten.

Op 18-jarige leeftijd begon Patrick met cosmetische ingrepen en legde uit dat hij de voorkeur geeft aan een vrouwelijker uiterlijk omdat zijn natuurlijke kenmerken al behoorlijk vrouwelijk waren.

Patrick heeft aangegeven niet van geslacht te willen veranderen zoals sommige mensen doen wanneer ze een vergelijkbaar uiterlijk nastreven. Daarnaast vindt Patrick het leuk om van rol te wisselen tussen man en vrouw.

“Het is makkelijker voor mij om me aan te passen aan een vrouwelijke rol”, zei Patrick.

Citaten in een interview met Patrick onthulden dat hij niet tevreden was met zijn gezicht vanwege zijn natuurlijke kenmerken die niet erg mannelijk waren.

Vermeldenswaardig is dat sinds Patrick verslaafd raakte op zijn 18e, hij regelmatig cosmetische ingrepen ondergaat, waarbij hij elke maand fillers krijgt op verschillende delen van zijn gezicht, zoals zijn lippen, kin, onder zijn ogen en zijn wangen, en elke 3 maanden Botox.

In totaal heeft Patrick £ 45.500 uitgegeven aan cosmetische behandelingen sinds zijn eerste bezoek aan een schoonheidssalon.

Naast fillers en Botox heeft Patrick ook een neuscorrectie en facelift ondergaan. Hij gaf aan: “Ik hou van de plastic look”.

Patricks ultieme doel bij het ondergaan van verschillende cosmetische procedures was om een ​​symmetrisch en onberispelijk uiterlijk te bereiken, zoals dat van een pop.


“Het uiterlijk zorgt ervoor dat ik de indruk wek goed voor mezelf te zorgen en dat ik zeer precies ben. Ik heb geïnvesteerd in chirurgische ingrepen en ik ben niet van plan om daar snel mee te stoppen.”


1. Naar eigen zeggen waren zijn kenmerken niet bijzonder mannelijk…
2. Rolwisseling tussen man en vrouw spreekt hem aan.
3. Hij verkiest om niet als vrouw geïdentificeerd te worden…
4. Hij streeft naar een popperig voorkomen met toewijding.
5. De transitie naar een vrouwelijke rol verloopt soepel.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven