Wees op je hoede als je mysterieuze zwarte puntjes ontdekt in je keuken!

ktcjpg

In huis onverklaarbare dingen opmerken is nooit prettig. Telkens wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe vlek op de muur verschijnt of een vreemde geur de kop opsteekt, rijzen er meteen zorgen over mogelijke kosten voor reparaties op lange termijn.


Een internetgebruiker ontdekte plotseling zwarte stippen in haar keuken, zonder dat ze hier een duidelijke verklaring voor kon vinden.


Ontdekkingen van vreemde vlekken in de keuken of andere vertrekken zijn natuurlijk reden tot bezorgdheid.


Dit is de plek waar voedsel wordt bereid en waar men graag volledige controle over de hygiëne wil hebben.


Echter, één huiseigenaar wist niet wat ze aan moest met een reeks mysterieuze zwarte stippen die herhaaldelijk opdoken.


In een Facebookgroep genaamd ‘WeLoveMrsHinch’ plaatste een bezorgde dame een bericht met de vraag, in de hoop dat iemand haar antwoord kon geven.


“Heeft iemand enig idee wat deze punten kunnen zijn? Ze verschenen eerst op de keukentegels en daarna bovenop de pc die we vanochtend in de keuken hebben staan.”


Gelukkig waren er andere Facebook-gebruikers die haar van een antwoord konden voorzien, ook al waren die antwoorden wellicht niet geheel geruststellend. “Kijk ernaar en je zult waarschijnlijk een spin vinden”, suggereerde iemand in de reacties.


Volgens de website van Pest Guidance vertonen spinnen “geen vaste uitwerpselen; in plaats daarvan zijn hun uitwerpselen dik en vloeibaar” en lijken ze op donkere inktvlekken die vaak op muren en oppervlakken verschijnen.


Hun uitwerpselen variëren van tinten zwart, bruin, wit tot grijs, afhankelijk van de soort spin, maar zijn doorgaans donkere vlekken of druppels.


Deze uitwerpselen bestaan uit een combinatie van voedsel en andere afvalstoffen die vrijkomen uit het lichaam van de spin, aldus de website.


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven