Aparte reactie van zangeres Israel op vraag over diskwalificatie Joost Klein!

WhatsApp Image 2024 05 12 at 121434jpg

Na de drukte van het Eurovisie Songfestival zijn nu de resultaten van de halve finales bekendgemaakt.

Nederland presteerde uitstekend in de tweede halve finale met een tweede plaats en een totaal van 182 punten.

Het was opvallend dat Oostenrijk, België, Griekenland en Malta Nederland elk de maximale twaalf punten gaven.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Israël won echter deze ronde met in totaal 194 punten, inclusief twaalf punten van Nederland.

In de finale verliep de avond echter minder goed voor Nederland, door een incident achter de schermen met een productiemedewerker, wat leidde tot diskwalificatie van de Nederlandse deelnemer. Armenië eindigde als derde in deze halve finale met 137 punten.

Een onthulling over de puntenverdeling: “België eindigde als dertiende en kreeg vijf punten van Nederland,” meldde de bron. In de tweede halve finale bereikte de winnaar uit Zwitserland, Nemo, de vierde plaats in de televoting.

De intensiteit van de eerste halve finale steeg toen Kroatië een nipte overwinning behaalde op Oekraïne, wat zorgde voor een spannend moment.

Opvallend was de derde plaats van Ierland, wat de grootse competitie en onvoorspelbaarheid van het evenement benadrukte.

Na het evenement werd Eden Golan geïnterviewd voor de camera. Toen haar een vraag werd gesteld over de diskwalificatie van Joost, koos ze ervoor om weg te lopen.

Wat moet je hierover zeggen? 🤔🤔

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven