Action gaat 2500 producten goedkoper maken!

acti 1jpg

“Voor degenen die graag winkelen bij Action is er goed nieuws, aangezien er een nieuwe speler op de markt is die vergelijkbare artikelen aanbiedt tegen zeer lage prijzen,” aldus bronnen.

Hoewel consumenten hier waarschijnlijk blij mee zullen zijn, zal dit nieuws waarschijnlijk minder positief ontvangen worden door Action zelf.

Al vele jaren staat Action bekend als de winkel waar je een gevarieerd assortiment aan producten kunt vinden tegen betaalbare prijzen,” aldus bronnen.

“Van huishoudelijke artikelen tot cosmetica, speelgoed, glaswerk, tuingereedschap en zelfs verfproducten.” Daarnaast zouden ook goedkope telefoonaccessoires zoals laadkabels en koptelefoons ruim voorradig zijn bij de winkel.

Daarentegen heeft de winkelketen ‘Die Grenze’ recentelijk de Nederlandse markt betreden als nieuwe concurrent van Action, en bestormt snel de sector.

Met hun focus op betaalbare prijzen voor kwaliteitsproducten, speelt Die Grenze in op de behoeften van diverse consumenten.

Ook bekend als Medikamente Die Grenze (MDG), werd dit Nederlands bedrijf opgericht in 2007, met Denekamp als locatie voor hun eerste filiaal.

Vanaf dat punt heeft Die Grenze een indrukwekkende groei doorgemaakt, met momenteel 53 filialen verspreid door het hele land.

Met hun groeiende klantenbestand en toenemende omzet brengt Die Grenze enige onrust teweeg bij Action. Zou Die Grenze binnenkort bovenaan staan als het gaat om de laagste prijzen?


Een aankondiging werd gedaan door Action waaruit blijkt dat de prijzen van 2.500 producten zullen worden verlaagd. De concurrentiestrijd tussen beide ketens lijkt alleen maar toe te nemen.


1. Dit is goed nieuws voor de trouwe bezoekers van de keten!
2. Action heeft hier slim op ingespeeld, ze hadden geen andere keus.
3. De strijd zal alleen maar toenemen!
4. Klanten van Action zullen dit als leuk nieuws ervaren.
5. Er heerst lichte paniek bij deze winkelketen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven