Rene Froger krijgt stevige kritiek: ‘Dat is niet goed, dat kan niet’

WhatsApp Image 2024 05 18 at 181112jpg

Een stevige storm van kritiek raakte Rene Froger in zijn recente optreden op Vandaag Inside, toen Johan Derksen zijn ongenoegen uitte.

De verhoging van het btw-tarief op culturele goederen en diensten werd besproken tijdens de uitzending. De bekende zanger, die deel uitmaakt van de Toppers, gaf duidelijk blijk van zijn ongenoegen.

Naast René was ook Dilan Yesilgöz, de demissionair minister van Justitie en Veiligheid, te gast bij het VI-trio.

Froger uitte zijn ongenoegen over de aangekondigde btw-verhoging en gaf aan dat de Toppers-fans deze prijsstijging ook zullen merken, aangezien de kaartjes voor de Toppers-concerten daardoor duurder zullen worden.

Roddelpraat meldt bizar nieuws over Rene Froger: ‘heen en weer zien schommelen’

“Wij zouden dat toch moeten doorvoeren en de mensen die de kaartjes kopen. De kaartjes zijn al niet goedkoop en als daar nog eens 12 procent bovenop komt… Ja, ga jij het

Volgens René moesten de mensen het maar begrijpen,” werd gezegd door hem.

Rene Froger trapt nieuwe generatie artiesten de grond in: ‘rommelen maar wat aan’

Johan reageerde fel hierop: “Toch klinkt het wat vreemd als het gaat om alle kosten, kunnen we niet gewoon de kaartjes goedkoper maken als een soort tegemoetkoming?”

Johan Derksen over zijn afwezigheid:

René reageerde hierop: “Nee, nee, nee, we zijn eigenlijk vrij stabiel gebleven in de afgelopen jaren, ondanks de enorme stijging van alle kosten. Maar nu nog eens een extra twaalf procent erbij, dat zal zwaar wegen, ja.”

Johan bracht naar voren: “Maar ik hoor wel eens dat er enorme winsten worden gemaakt bij de Toppers-concerten.”

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Met een lach voegde Wilfred Genee toe: “Dat is toch ongepast! Dat kan gewoon niet!” René sloot af met: “Absoluut, maar is dat niet normaal? Er wordt ook veel tegenover gesteld.”

Oh, dat moet zeker even pijnlijk zijn voor Froger!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven