Rene klaar met Nederlanders: ‘In Duitsland zijn mensen supertrouw en loyaal’

ren 1jpg

Rene Le Blanc, die bekend is van zijn deelname aan het SBS6-programma ‘Ik Geloof In Mij’, heeft succes in Duitsland met zijn tweede single ‘Lady Blue’.

Het lijkt erop dat de zanger niet alleen vanwege zijn muziek, maar ook vanwege zijn ‘Duitse’ uitstraling en herkenbare stemgeluid populair is bij onze oosterburen.

“In Duitsland zijn mensen supertrouw en loyaal als je eenmaal als artiest aan de slag bent,” zei René in een interview met Party.

Hij constateert een groot verschil in waardering voor artiesten tussen Duitsland en Nederland.

“In Nederland ben je het poppetje op de bühne, maar in Duitsland zien ze je echt als kunstler.”

René’s succes in Duitsland wordt deels toegeschreven aan zijn uiterlijk en stemgeluid, die doen denken aan bekende internationale artiesten zoals Engelbert Humperdinck en Tom Jones.

“Verschillende tv-producenten in Duitsland willen mij in hun programma vanwege mijn Duitse uitstraling en herkenbare stemgeluid,” vertelt René trots.

“Zoals dat ik een kwal, komediant en narcist ben en niet kan zingen,” legt de zanger uit.

Deze kritiek staat in schril contrast met de positieve reacties die hij ontvangt in Duitsland, waar zijn muziek en videoclip van ‘Lady Blue’ lovend worden ontvangen.

Onder leiding van muzikant George Thé heeft René le Blanc grootse plannen in Duitsland.

Met een doordacht driejarenplan hoopt hij zijn plek te veroveren naast andere Nederlandse

René is optimistisch over zijn toekomst en gelooft dat hij “de lachende derde” kan worden in het rijtje van Nederlandse artiesten die succes hebben geboekt in Duitsland.

Zijn ambitieuze plannen en de positieve ontvangst in Duitsland voorspellen een veelbelovende toekomst voor de zanger.

In Nederland worstelt René Le Blanc met kritiek, maar in Duitsland wordt hij hartelijk verwelkomd.

Met zijn unieke stijl en geluid weet René het Duitse publiek te raken, en met een stevig plan voor de toekomst lijkt niets hem tegen te houden om een internationale muziekcarrière op te bouwen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven