Rob over zijn relaties: ‘nooit de innerlijke noodzaak gevoeld om haar trouw te blijven’

WhatsApp Image 2024 04 14 at 124714jpg

Al geruime tijd heeft de Nederlandse zanger Rob de Nijs (81) een rustig bestaan geleid met zijn vrouw Henriëtte en hun jonge zoon Julius.

Toch vertelt zijn verleden een verhaal van opschudding en romantiek, dat binnenkort op een opvallende manier tot uiting komt.

Een aanstaande musical genaamd “Malle Babbe” werpt een blik op de muziek en kleurrijke carrière van Rob de Nijs, met de focus op zijn liefdesleven.

Dit verhaal, geïnspireerd op ware gebeurtenissen, belicht de hoogte- en dieptepunten van zijn leven als artiest, inclusief zijn talrijke affaires en zoektocht naar echte liefde.

Rob heeft nooit geschuwd te praten over zijn ingewikkelde relaties en de neiging tot ontrouw.

In zijn biografie “Zilver” heeft hij openlijk gesproken over de huwelijksproblemen en zijn gevoel van vrijheid buiten de verplichtingen van het huwelijk.

Zelfs tijdens zijn tweede huwelijk met Belinda Meuldijk kon Rob niet weerstaan aan de verleiding van overspel, wat uiteindelijk tot een breuk tussen hen leidde.

Het verhaal van Rob’s liefdesleven, vol passie en drama, is een boeiende reis door de ups en downs van een iconische artiest.

Van zijn turbulente romances tot zijn ontmoeting met zijn huidige vrouw Henriëtte, belooft de musical “Malle Babbe” een meeslepende ervaring te worden voor fans van Rob de Nijs en liefhebbers van muziektheater.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven