Rob de Nijs’ zoon deelt droevig nieuws: Binnenkort afscheid nemen.

nijsjpg

Op dit moment lijkt de familie De Nijs niet aan misfortune te ontsnappen. Robbert, de zoon van Rob, en zijn kersverse vrouw Sharon vertellen aan weekblad Prive dat ze binnenkort afscheid moeten nemen van hun hondje Piet, die al een tijdje ziek is.

Volgens Sharon is het vermoedelijk vanwege een tumor in of op zijn milt. Vorige maand gaf de dierenarts hem nog vier weken, legt Sharon uit. Desondanks blijft Piet, ondanks zijn ziekte, vrolijk rondwaggelen.

Jet de Nijs vertelt over kansen Rob de Nijs: ‘Het is zeker niet uitgesloten’

Met zijn prednisonkuur doet hij het voorlopig goed. Hij eet goed en slaapt prima. We verwennen hem met lekkere snacks en wandelingen.

Jet van de Nijs laat van zich horen: ‘de mensen die van hem genoten hebben’

Voor Sharon en Robbert is elke extra dag met Piet een geschenk, maar helaas komt het onvermijdelijke afscheid snel dichterbij, wat uiteraard heel zwaar voor hen is.

Ernstige zorgen om Rob de Nijs: Met spoed overgebracht naar het ziekenhuis

Mensen die zelf een hond hebben (gehad) weten maar al te goed.

Robbert vroeg vorig jaar zijn partner ten huwelijk in Zuid-Afrika, waardoor zijn vader Rob, die aan de ziekte van Parkinson lijdt, enorm gelukkig werd.

Ernstige zorgen om Rob de Nijs: Met spoed overgebracht naar het ziekenhuis

Zijn diepste wens was om aanwezig te zijn bij het huwelijk van zijn zoon en eind vorige maand kwam die wens uit.

Robbert en Sharon, die beiden grote dierenvrienden zijn, beloofden elkaar eeuwige trouw in dierentuin Burgers’ Zoo. Het was een prachtige dag voor iedereen die aanwezig was en op de foto’s is te zien hoe Rob genoot van de festiviteiten.

1. Het lijkt erop dat de familie weinig ellende bespaard blijft
2. De familie krijgt wel erg veel ellende en verdriet op hun bordje.
3. Wensen hen uiteraard veel sterkte de komende tijd
4. Jeetje wat een zorgen weer voor de familie.
5. Het leven kan zo ontzettend hard zijn!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven