Roy Donders krijgt bagger over zich heen: ‘Hij speelt nu overal de hetero’

WhatsApp Image 2024 04 02 at 212234jpg

De bekende ‘Stylist van het Zuiden’, Roy Donders, staat op het punt zijn biografie met de titel ‘Gewoon Royke’ uit te brengen.

In deze persoonlijke biografie deelt Roy Donders details over zijn leven, zowel in de schijnwerpers als daarbuiten.

Roy Donders de dupe van vriendjespolitiek en haalt dan ook boos uit!

Hij bespreekt de ups en downs van zijn carrière en spreekt openhartig over de verschillende uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen.

Roy Donders slaat nieuwe weg in: ‘Ik had dit nooit verwacht’

Het boek belicht verschillende aspecten van zijn leven zoals zijn ervaringen met de realityserie ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, zijn tegenslagen met het faillissement van zijn kledingwinkel, zijn carrière als volkszanger, en de minder bekende kanten van het beroemd zijn.

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Shownieuws heeft gesproken met Marvin, de ex-partner van Roy, die positief lijkt te zijn over hun relatie en geen bezwaren heeft over hoe hij mogelijk wordt neergezet in de biografie.

Marvin denkt dat het boek vooral gericht zal zijn op Roy zelf, en hij verwacht dat Roy’s homoseksuele periode mogelijk minder benadrukt zal worden in de biografie.

In onze relatie heb ik mij altijd gestoord aan het feit dat het altijd om ‘ik’ draaide bij Roy, dus hij zal waarschijnlijk veel over zichzelf schrijven in het boek.

“Er zal vast veel ‘ik’ in het boek staan. Hij lijkt nu overal als hetero te worden gezien, dus waarschijnlijk wil hij zijn periode als homoseksueel zoveel mogelijk vermijden.”

Vorig jaar was er enige controverse rondom Roy Donders toen hij werd beschuldigd van het zonder de juiste opleiding toedienen van fillers in zijn cosmetische kliniek thuis.

Zit er een steekje los bij Roy Donders? ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’

Dit nieuws werd bekendgemaakt door Omroep Brabant. Roy reageerde later op deze kwestie en gaf aan dat hij wachtte op antwoorden van verschillende instanties over de toestemming voor het toedienen van fillers.

Roy Donders en vriendin met de grond gelijk gemaakt: ‘baby door ouders gehoereerd’

Uiteindelijk bevestigde hij dat dit niet was toegestaan, naar eigen zeggen doordat een verandering in regelgeving hem ontging.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven