Frans onthult de echte reden van afwezigheid schoondochter in De Bauers

WhatsApp Image 2024 04 24 at 212344jpg

In de aanloop naar de nieuwe afleveringen van “De Bauers” leeft onder fans van de show de vraag waarom de vriendin van Frans Bauer’s zoon, Frans Junior, nog niet is verschenen.

Frans Bauer heeft nu in een gesprek met Shownieuws meer duidelijkheid gegeven over deze veelgevraagde kwestie.

Hij legde uit dat zijn zoon eerder een relatie had die was beëindigd, maar dat zijn vriendin Emy nu weer terug is bij Frans Junior.

“Ze is weer in de familie, en daar zijn we heel blij om. Ze is binnenkort ook weer te zien, dus dan komt ze wel in beeld,” vertelde Frans Bauer.

Terwijl Gwen en Kim, de andere schoondochters, al wel te zien waren in de show, was Emy dus afwezig.

Mariska Bauer, de vrouw van Frans, heeft al eerder haar waardering uitgesproken voor Gwen en Kim, en zei dat ze hen als haar eigen dochters beschouwt, noemende hen ‘super lief’.

“Ik vind het niet te druk. Ik kan erg genieten van alle gezinsdrukte,” voegde Mariska Bauer toe.

Verder werd onthuld dat Frans’ broer Dorus niet in de serie voorkomt vanwege een bewuste keuze van Frans om de focus te leggen op zijn directe gezin.

Dorus respecteert deze beslissing en blijft goed contact houden met zijn broer Frans.

Zelfs tijdens de opnames van de realityserie ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Frans, bleef Dorus buiten beeld, hoewel hij aanwezig was.

“De Bauers – 20 jaar later,” de realityserie die de familie Bauer volgt, blijkt een groot succes te zijn.

Met meer dan 1,3 miljoen kijkers per aflevering en positieve reacties op sociale media, onderstreept dit succes de voortdurende populariteit van de Bauers bij het Nederlandse publiek.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven