Sigrid Kaag vertrekt: Haar grote huis is nu te huur voor veel geld per maand!

WhatsApp Image 2024 06 03 at 182550 1jpg

Een nieuwe uitdaging wacht op Sigrid Kaag in het buitenland, waar ze aan de slag gaat als humanitair en wederopbouwcoördinator bij de Verenigde Naties.

Daarom heeft ze besloten om haar woning in Den Haag te verhuren. Eerst stond de huurprijs op bijna 6000 euro per maand, wat geen gegadigden opleverde volgens BekendeBuren.

Om dit aan te passen, heeft de voormalige D66-leider en minister van Financiën de huurprijs met 350 euro verlaagd, wat resulteert in een maandelijkse huur van 5500 euro.

Voorafgaand aan de maandelijkse huur wordt een eenmalige waarborgsom van 5850 euro gevraagd, gelijk aan de oorspronkelijke huurprijs.

De woning werd in 2021 gekocht door Kaag voor ongeveer 1,4 miljoen euro.

De woning wordt aangeboden voor een prijs die 350 euro lager ligt, in totaal 325 vierkante meter groot.

De woning bestaat uit 11 kamers, waaronder zeven slaapkamers en drie badkamers, verdeeld over vier woonlagen en een kelder. De tuin heeft een oppervlakte van 101 vierkante meter.

Door bestaande beveiligingsmaatregelen wordt voorgesteld dat de woning met name geschikt is voor onder andere ambassadepersoneel. Het is per direct beschikbaar.

Bezoek https://www.bekendeburen.nl/sigrid-kaag-verlaagt-de-vraaghuur-van-haar-woning-zie-fotos voor meer foto’s en details.

1. De huurprijs is verlaagd met 350 euro omdat er nog geen huurder is.
2. Dit pand is specifiek bedoeld voor welgestelde mensen.
3. Voor de gereduceerde prijs krijg je toegang tot 11 kamers en een ruime tuin.
4. Vanaf vandaag is deze woning beschikbaar!
5. De huurprijs is verlaagd met 350 euro in de hoop snel een huurder te vinden.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven