Heel gelukkige man heeft veel geld en wil snel trouwen met partner.

wibojpg

Soms kunnen liefdesverhalen zo onwaarschijnlijk lijken dat ze bijna als fictie klinken. Liefde heeft de neiging om het zicht te vertroebelen, maar niet altijd.

In sommige gevallen zijn er uitzonderlijke liefdesverhalen die zich voordoen, hoewel zeldzaam, vooral wanneer er een aanzienlijk leeftijdsverschil bestaat tussen de twee geliefden.

Vrouw (51) verliefd op Nigeriaans internetliefje (25): ‘Hij is oprecht’

Normaal gesproken is het niet de fysieke aantrekkingskracht van de oudere partner die de jongere aantrekt, maar eerder andere aspecten. Zo vond de 24-jarige Willow liefde bij de 60-jarige Rob.

Vrouw (51) verliefd op Nigeriaans internetliefje (25): ‘Hij is oprecht’

Tijdens een langdurig verblijf in Los Angeles besloot de blondine om via een app op zoek te gaan naar een geschikte partner.

Binnen de kortste keren bleek er een sterke connectie te zijn tussen hen, en binnen een maand gaven ze elkaar het ja-woord. Het was opmerkelijk dat het huwelijk werd voltrokken door de moeder van Willow.

Inmiddels kan Rob, die voorheen 25 jaar lang vrijgezel was, zich een leven zonder Willow niet meer voorstellen. Tegen zijn moeder had hij ooit gezegd:

Vrouw (51) verliefd op Nigeriaans internetliefje (25): ‘Hij is oprecht’

“Mijn ideale vrouw is nog niet geboren.” Een jaar na deze opmerking werd Willow ironisch genoeg geboren.

Een echt liefdesverhaal….. Lijkt bijna te onwerkelijk om waar te zijn!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven