Stinkend rijk: Dame verkoopt potjes van haar eigen scheten voor dit bedrag!

schejpg

De bekende Singaporese influencer Cheng Wing Yee, ook bekend als @kiaraakitty met meer dan 230.000 Instagram-volgers, heeft een opmerkelijke zet gedaan om geld te verdienen: ze verkoopt online potten met haar eigen winderigheid.

Haar voorraad van deze potten met haar gevangen winden is al uitverkocht in haar webshop, wat des te opvallender is.

In een tijd waarin velen op zoek zijn naar manieren om extra geld te verdienen vanwege de hoge kosten van levensonderhoud, heeft Cheng een zeer onconventioneel pad gekozen.

Ze heeft al eerder headlines gehaald door een nepaanval met eieren op zichzelf uit te voeren om meer volgers aan te trekken.

Na een politieonderzoek naar haar eierenstunt en een inreisverbod voor Taiwan, lijkt ze nu een nog opmerkelijker pad te bewandelen door haar eigen winden te verkopen.

Volgens haar zijn de potten ’tot 30 dagen houdbaar’ nadat ze zijn geopend, en de prijs van deze potten met winden is maar liefst £237 per stuk, en verrassend genoeg zijn ze allemaal uitverkocht.

In haar webshop adverteert ze: “Wil je weten hoe jouw favoriete streamer Kiaraakitty ruikt? STEL HET JE NIET ALLEEN VOOR, VOED JE NIEUWSGIERIGHEID.”

Mogelijke kopers worden gewaarschuwd dat het een tijdje kan duren om een geurpotje te maken, en de verwerkingstijd kan zonder voorafgaande kennisgeving veranderen.

Maar het prijzige schetenpotje van £237 is niet het enige opvallende item in Chengs bizarre online winkel.

Voor dezelfde prijs kunnen fans ook gedragen lingerie van de influencer kopen, en haar gebruikte badwater is te koop voor maar liefst £395.

Het lijkt erop dat er voor ieder wat wils is, zij het in een buitengewoon ongebruikelijke vorm. Het fenomeen van het verkopen van winden lijkt niet nieuw te zijn in de wereld van influencers.

In 2022 startte Twitch-streamer Amouranth een bedrijf genaamd Cutie-Pa-TOOT-ies, waarbij ze haar eigen ‘geurpotjes’ verkocht voor een aanzienlijke £791 per stuk.

Stephanie Matto, een ster van 90 Day Fiancé en maker van volwassen content, beweerde ook aanzienlijke winsten te hebben behaald, tot wel £38.000 per week, met de verkoop van haar winden.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven