Student kan lange werkdag niet aan: ‘Zoveel klanten, hard werken’

bar 1jpg

Een Starbucks-medewerker heeft een ontroerende video gedeeld waarin hij emotioneel vertelt over zijn vermoeiende werkdag.


De jonge student, die zichzelf identificeert als transjongen, legt uit dat hij een shift van acht uur moest werken en dat dit te zwaar voor hem was.


Terwijl de meeste mensen 36 tot 40 uur per week werken om rond te komen en ervaring op te doen, blijkt dit voor de student een enorme uitdaging te zijn.


In de video deelt hij dat de drukte in de winkel en het harde werk hem bijna tot een zenuwinzinking hebben gebracht.


“Er komen zoveel klanten en ik moet heel hard werken,” zegt hij, met tranen in zijn ogen. Hij overweegt om helemaal te stoppen met werken vanwege de hoge druk.


“Ik weet niet of ik dit wel kan. Het kwam bijna tot het punt dat ik de zaak wilde uitlopen. Ik zit in de pauzeruimte te huilen, maar ik moest bijna huilen op de werkvloer.”


Over zijn inspanningen om eruit te zien als man, vertelt hij over de frustratie van sommige klanten die hem nog steeds als vrouw aanspreken. Hij voegt eraan toe: “Ik heb zelfs een snor en een baard laten groeien!”


Op sociale media heeft de video verschillende reacties opgeroepen, waarbij sommigen begrip tonen en steun betuigen, terwijl anderen kritisch zijn over zijn reactie op de werkomstandigheden.

1. Maar het verhaal wordt nog erger….
2. ‘Ik zit in de pauzeruimte te huilen’
3. Breekt in tranen uit in een video!
4. Het leven van deze student is loodzwaar!
5. Tja wat moet je zeggen na het zien van de video….?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven