De reden waarom Thomas zijn relaties niet werken: ‘De hoek van zijn geaardheid’

WhatsApp Image 2024 03 24 at 161821 1jpg

Zanger Thomas Berge, bekend onder zijn artiestennaam, heeft op zijn 34e al twee gezinnen gesticht.


Recente geruchten suggereren echter dat hij op het punt staat om een derde gezin te stichten vanwege zijn vermeende neiging tot ontrouw.


Al geruime tijd actief in de showbizzwereld, nam Berge op twaalfjarige leeftijd zijn eerste single op genaamd “Mijn Luchtballon”, die maar liefst 800.000 keer werd verkocht en verspreid door Neckermann.


Zijn artiestennaam werd zorgvuldig gekozen met als doel een plaats te veroveren in de Duitse muziekwereld, in navolging van artiesten als Heintje en Jan Smit.


Na 22 jaar staat Berge nog steeds in de spotlights. Hij heeft drie kinderen bij twee verschillende vrouwen, maar beide relaties zijn inmiddels ten einde.


De reden voor deze situatie blijft vooralsnog onduidelijk, aangezien de zanger er zelf weinig over loslaat.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Volgens journaliste Karin Riethoven, van weekblad De Story, zou de oorzaak kunnen liggen in Berge’s seksuele voorkeur.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Zij oppert: “De reden dat Thomas zich al die jaren steeds weer verliest in liederlijk of overspelig gedrag, zou volgens sommigen gezocht kunnen worden in de hoek van zijn geaardheid.”


Al sinds het begin van zijn carrière gaan er geruchten in de showbizz over Berge’s vermeende homoseksualiteit, waarvan sommigen beweren dat dit verklaart waarom hij nooit echt geluk zal vinden bij een vrouw.


Berge zelf heeft

“Echter heeft hij verklaard dat er absoluut geen andere vrouw in zijn leven is: “Benadrukken wil ik dat er absoluut geen andere vrouw in het spel is!”


“Desondanks wijst Mediacourant erop dat Berge spreekt over ‘geen andere vrouw’, wat de suggestie wekt dat er mogelijk wel een man in het spel is.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven