Boer Harm heeft concurrentie: Kom kijken naar de tractoren met boerin Trien!

WhatsApp Image 2024 06 25 at 202202jpg

Boer Harm blijft intrigeren, als mysterieus figuur actief in de agrarische wereld van Nederland, zijn ware identiteit verborgen achter een boerenmasker.

Er wordt veel gespeculeerd over de ware identiteit van Boer Harm. Eerder werd gedacht dat het de producer David Bouman was, vanwege overeenkomsten in tatoeages en andere aanwijzingen.

Recente beelden tonen echter Harm en Bouman samen backstage, wat de eerdere vermoedens in twijfel trekt en een voortzetting van de zoektocht noodzakelijk maakt.

Ondertussen komt Boerin Trien op de voorgrond, mogelijk een ver familielid van Boer Harm.

Zij lijkt te willen profiteren van de populariteit van Boer Harm door haar eigen muzikale carrière te starten met het nummer ‘Trekkers Kiek’n’.

Onduidelijk blijft of Boer Harm Boerin Trien ziet zitten of wat hij van haar muzikale pogingen vindt. Haar accent zit goed, maar of het masker past, is nog maar de vraag.

Voor een keuze staat nu de gemeenschap: wordt Boerin Trien net zo’n fenomeen als Boer Harm, of is haar ster net zo snel gedaald als dat hij rees?

Het antwoord vinden we na het bekijken van haar videoclip. Benieuwd? Zal Boerin Trien het platteland net zo veroveren als haar voorganger?

1. Misschien een idee om een duetje te doen saampjes…
2. Boerin Trien heeft uiteraard ook een videoclip:
3. Trien gaat liever trekkers kieken met iemand!
4. Gaat deze boerin net zo populair worden als boer Harm?
5. Bekijk de videoclip van boerin Trien:

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven