Bizarre uithaal: Eloise van Oranje kan weinig goeds doen bij deze bekende Nederlander!

eloise 1jpg

In een recente BLVD-podcastaflevering heeft RTL Boulevard’s Rob Goossens scherpe kritiek geuit richting de jonge gravin die zowel bekend is als milieuactiviste en influencer.

Hoewel Eloise over het algemeen als vriendelijk wordt gezien, lijkt ze bij sommige mensen irritatie op te wekken.

Naast Goossens heeft ook Rutger Castricum haar al eerder stevig bekritiseerd.

Goossens spaart Eloise niet in zijn uitspraken: “Ze zegt zó vaak zulke stuitend domme dingen,” benadrukte hij, verwijzend naar haar tegenstrijdige uitspraken over milieuactivisme en haar voorliefde voor vliegen. “Zeg dan niks!”

Ook bekritiseert Goossens Eloise voor haar houding rondom haar eigen bekendheid.

Volgens hem kiest ze ervoor om te klagen over herkend worden op straat, terwijl ze zelf de bekendheid heeft opgezocht.

Goossens oppert dat ze drastische uiterlijke veranderingen kan ondergaan om niet meer herkend te worden. “Als ze haar wenkbrauwen afscheert is er niemand die haar herkent.”

Daarnaast trekt Goossens vergelijkingen met prinses Amalia, die volgens hem te maken heeft met veel serieuzere zaken en beperkingen.

Op dit moment verblijft Eloise in New York, en Goossens zou graag willen dat ze daar blijft.

Hij suggereert dat ze beter een minder opvallende baan kan aannemen en ver weg van de Nederlandse media blijft. “Dat wij lekker van haar af zijn,” concludeert hij.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven