Urk!-ster Geetje deelt verrassend nieuws: Dit zagen we niet aankomen!

WhatsApp Image 2024 06 10 at 104700jpg

Te midden van een turbulente periode met een zware scheiding en een pijnlijke breuk, heeft Greetje Hakvoort, bekend van de realityserie Urk!, positief nieuws te delen. Ze heeft opnieuw de liefde gevonden!

Nadat ze enige tijd geleden gebroken had met een man uit Drenthe, heeft Greetje onthuld aan Shownieuws dat ze weer gelukkig is in de liefde. 

,,Ik wil er niet te veel over kwijt, maar ja, ik ben wel verliefd,” , deelde ze mee. Het afgelopen jaar was vol uitdagingen op liefdesgebied voor Greetje.

Na negentien jaar samen te zijn geweest, verraste haar echtgenoot Jan haar met de mededeling dat hij wilde scheiden. Dit nieuws kwam als een schok, ook voor Greetje.

Greetje Bosma doet opmerkelijke onthulling: Daar ben ik nu wel achter!

,,Ik dacht dat hij een grap maakte. Het was echt het allerlaatste wat ik had verwacht, een donderslag bij heldere hemel”, vertelde ze aan weekblad Privé.

Urker Greetje openhartig over mokerslag: ‘als een behoorlijk onaangename verrassing’

Greetje vond een halfjaar later liefde bij een man in Drenthe, maar helaas duurde deze relatie niet lang.

Heftige confrontatie voor Greetje Bosma: ‘anders dan verwacht’

Enkele weken later was het alweer voorbij, wat Greetje diep trof. Ze deelde: “Ik ben heel erg verliefd geweest en hij op mij. Daar is niets aan gelogen. Je mag ook weten dat ik enorm liefdesverdriet heb.”

Urk-ster! Greetje komt met update: ‘Het is eigenlijk best verdrietig’

“Dit zit me echt niet in de koude kleren,” vertelde ze aan Privé. “Ik had kriebels in mijn buik. Dat is misschien wel waarom het zo pijnlijk is.”

Greetje lucht haar hart: ‘Het is gewoon een strontkar die over je heen komt’
greetje bosma

1. Het is een bevestiging maar ze wil er nog niet veel over zeggen.
2. Hopen dat de zon weer mag stralen voor Greetje
3. Ontzettend fijn voor haar en we wensen haar al het goeds
4. Super mooi nieuws!
5. Ze laat er nog niet heel veel over los…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven