Hoeveel verdient Jeroen van der Boom en wat kost een kort optreden van hem?

WhatsApp Image 2024 06 05 at 125550 2jpg

De Nederlandse zanger en presentator, Jeroen van der Boom, heeft al lange tijd zijn plek op diverse podia veroverd. Maar hoe staat het met zijn financiële situatie?

De doorbraak van Jeroen vond plaats in 2007 met zijn hit “Jij bent zo” en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de spotlights.

Al sinds zijn jeugd staat hij graag op het podium, maar het serieuze werk begon toen hij Commerciële Economie studeerde. Zijn carrière op televisie begon in 1992 en in 2007 lanceerde hij zijn zangcarrière met “Jij bent zo”.

Hij nam de positie van Gerard Joling over bij de Toppers, waardoor hij meerdere keren mocht optreden tijdens dit evenement, naast zijn optredens bij Holland zingt Hazes en andere grote shows.

Jeroen heeft deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s, zoals Beste Zangers en The Voice of Holland, en heeft ook zijn eigen show genaamd Hoge Bomen.


In 2018 werd geschat dat zijn vermogen rond de €3.500.000 lag, maar de exacte waarde is niet bekend. Dit vermogen was samen met zijn bedrijf JB Entertainment B.V.


Mogelijk is zijn vermogen aanzienlijk gestegen tot circa €7 miljoen vanwege tv-optredens, shows in Ahoy en regelmatige optredens bij Holland Zingt Hazes. Voor een optreden van 30 minuten van Jeroen betaal je maar liefst 11.500 euro.


Samen met zijn gezin woont Jeroen in een ruime villa ter waarde van 3,3 miljoen in de Amsterdamse Beethovenbuurt.


De waarde van zijn woning in Amsterdam zou mogelijk gestegen zijn, wat kan bijdragen aan een hoger totaal vermogen.


1. Zo dat is een flink bedrag voor een optreden van een half uurtje!
2. WE hoeven geen medelijden met Jeroen te hebben
3. Jeroen laten optreden kost je aardig wat centjes!
4. Meneer is zeker niet de goedkoopste!
5. Zo dat is een flink bedrag voor een optreden van een half uurtje!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven