Passagiers in vliegtuig filmen snel bewegend object: “Het is geen drone!”

ufoojpg

Tijdens een lijnvlucht boven LaGuardia Airport in de Verenigde Staten op 25 maart, zag Michelle Reyes een ongewoon fenomeen: een ‘vliegende cilinder’.

De volgende dag plaatste ze een video van het incident op Facebook met de vraag: “Ik zag gisteren een ufo toen ik naar huis ging! Kan iemand me helpen identificeren wat dit is?!”

Dit zorgde voor veel speculatie op sociale media over de aard van het object. In een interview met NewsNation op 24 april deelde Michelle:

“Direct na het zien van het object stuurde ik een e-mail naar de FAA (Federal Aviation Administration) om hen op de hoogte te stellen van mijn observatie.”

”Het zou een potentieel veiligheidsrisico kunnen vormen, maar ik heb helaas geen reactie van hen ontvangen op mijn e-mail.”


Een andere persoon merkte net als Michelle het object op. Ze zei: “Het is zenuwslopend dat iemand anders ook zag wat ik zag.”


Na het bekijken van de beelden, verklaarde Thomas Wertman van het Mutual UFO Network in Ohio dat het donkere object zich vlak bij het vliegtuig bevond, dat op het punt stond te landen.


Vanwege de locatie, de vorm en de nabijheid van een commerciële vluchtbaan, geloofde hij niet dat het om een helikopter of drone ging.


In een verklaring aan de New York Post zei Thomas: “Drones mogen niet op die hoogte vliegen, niet legaal. Als het iets te maken had met militaire defensie of wetshandhaving, zou je het normaal gesproken niet zo dicht bij een belangrijke vluchtbaan zien. Dat zou een potentieel gevaar kunnen zijn.”


Thomas,

Hij, die zijn carrière grotendeels heeft gewijd aan het onderzoeken van mysterieuze fenomenen in de lucht, benadrukte de bijzondere aard van deze waarneming.

1. Deze beelden halen de twijfels die je had…weg!
2. Je weet niet wat je ziet bij het bekijken van de beelden.
3. Bizar dit! Kan jij het verklaren?
4. Het object komt wel heel dicht bij het vliegtuig!
5. Deze waarneming is volgens de expert van ongebruikelijke aard!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven