Vogel Appie maakt nieuwe video en zorgt voor drukte

WhatsApp Image 2024 05 12 at 180440jpg

Appie Mussa, een goede vriend van Joost Klein en 25 jaar oud, draagt bij aan de aanhoudende opschudding rondom Joost Klein.


Onder zijn echte naam, Abdulhani Mussa Ali, heeft hij recent Eurovisie opnieuw bekritiseerd in een video. Voor velen boven de 40 is Appie mogelijk onbekend.


Hij is de persoon die tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in een blauwe vogelkostuum naast Joost op het podium verscheen, een optreden dat geen vervolg kreeg.


Appie uit nog steeds sterke gevoelens over de gebeurtenissen. Eerder deelde hij een video waarin hij stelde dat er “eigenlijk helemaal niks gebeurd was” en dat Joost onterecht was weggestuurd.


Een nieuwe TikTok-video van Appie toont opnieuw zijn luchting van frustraties. Hij danst in de video met een snavel op een bekend nummer van Lily Allen.


Tijdens de video, terwijl hij nog steeds danst, steekt hij provoserend twee vingers op naar het logo van het songfestival.


De intentie achter deze actie van Appie is niet helder. Het lijkt erop dat de video meer een uitdrukking is van frustratie dan een stap naar een oplossing.


De controverse rond Joost Klein en de reacties van zijn vrienden blijven onderwerp van discussie en speculatie in de media en onder fans.

@apsonarmy Lil video i made at the venue 😂😂😂
#eurovision2024
♬ original sound – Bella&lt3

Wel een hele duidelijke boodschap in de video! Iets met provoceren….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven