Dame dolverliefd op 38 jaar oudere man: ‘Bij hem kan ik doen waar ik zin in heb’

WhatsApp Image 2024 05 04 at 201837 3jpg

Er is veel interesse voor het onconventionele paar bestaande uit Semie Atadja en Claudio Spilatro, zowel online als offline.

Nadat ze elkaar in 2017 op een datingapp ontmoetten, bloeide er tegen de verwachtingen in een romance op, ondanks het grote leeftijdsverschil van 38 jaar.

Claudio, die destijds al de leeftijd van Semies vader kon hebben, vond in haar de jeugdige en energieke metgezel waar hij naar op zoek was.

Volgens Claudio is Semie “precies het meisje dat ik zocht”, wat hun sterke emotionele band benadrukt.

Semie, die een fulltime influencer is met een half miljoen volgers, wordt soms onterecht beschuldigd van oppervlakkigheid.

Echter, Claudio onthult dat Semies voorkeur voor oudere mannen voortkomt uit haar overtuiging dat leeftijdsgenoten onvoldoende volwassen zijn.

Semie waardeert vooral Claudio’s levenslust en vermogen om problemen op te lossen: “Bij hem kan ik mezelf zijn en doen waar ik zin in heb”.

Ondanks externe kritiek en negatieve opmerkingen gericht aan zowel haar als aan Claudio, blijven ze trouw aan elkaar.

In het begin was Claudio’s relatie met Semie een verrassing voor zijn dochter en ex-vrouw, maar geleidelijk aan hebben ze de situatie geaccepteerd.

De band van Semie met haar zussen is ook verbeterd nu ze meer betrokken raken bij hun reizen en zien hoe gelukkig ze is.

Dit verhaal van Semie en Claudio laat zien hoe liefde vaak verrassend en onvoorspelbaar is.

Vormen die aangenomen worden en barrières kunnen overwinnen, ondanks de druk en het oordeel van de buitenwereld.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven