Vrouw vertelt over haar bijzondere band met kermisattractie: ‘We hebben zelfs een kindje samen’

ka 1jpg

In Frankrijk woont de 46-jarige Gaëlle Engel, die bekend staat als een objectofiel. Dit betekent dat Engel romantische gevoelens kan hebben voor objecten.

Haar relatie met een achtbaan heeft maar liefst zeven jaar geduurd. Deze relatie is nu voorbij, want Engel heeft nu haar liefde gevonden in een andere kermisattractie.

Engel raakte jaren geleden in het Duitse Holiday Park gefascineerd door de achtbaan Sky Scream. Bij hun eerste ontmoeting voelde ze direct een sterke emotionele connectie.

De band tussen Engel en Sky Scream was diepgaand. Telkens wanneer ze de attractie bezocht, koesterde ze intensieve momenten door zich vast te klampen aan de constructie en tegen de achtbaan te praten.

Er was meer dan alleen gesprekken met de achtbaan. Het contact met Sky Scream maakte Engel ook blij.

Haar relatie kwam ten einde vanwege beslissingen van anderen. Engel mocht het park niet meer betreden vanwege het lawaai bij de attractie.

Met een toegangsverbod kon ze haar geliefde attractie niet meer bezoeken. Daarom moest ze de romance beëindigen.

Maar gelukkig zijn er genoeg andere attracties in de wereld en Engel heeft nu liefde gevonden in Bordeaux, waar haar favoriete kermisattractie staat.

Met de attractie Gravity wil ze haar grote liefde direct verzegelen door met hem te trouwen.

Zij beweert dat zij en Gravity een zoon hebben, een zelfgemaakte modelversie van hem.

Het is echter verdrietig dat haar zoon bij haar thuis woont en zijn vader zelden ziet. Ze verklaart: “Ik bezoek hem regelmatig, en ik volg hem wanneer hij ‘op tour’ gaat.”

Vol passie praat ze over de liefde van haar leven!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven