Wendy van Hout vraagt veel geld om een half uur te zingen!

WhatsApp Image 2024 06 10 at 110410jpg

Recentelijk is er melding gemaakt van de verontwaardiging van Wendy richting de Oranjezomer. Ze voelde zich belachelijk gemaakt vanwege haar zangtalenten en nieuwste nummer.

Op Instagram heeft ze haar fans rechtstreeks aangesproken om haar frustratie te uiten. Wendy heeft laten weten hoezeer dit alles haar heeft geraakt.

Vraagtekens bij berichtgeving Wendy van Hout: ‘bedankt voor je begrip’

“Mijn liedje, waar ik vol enthousiasme aan begon, is volledig verpest door die misselijke figuren bij onder andere De Oranjezomer.”

Wendy van Hout openhartig over grote twijfels: ‘Deze opmerking is zo slecht’

Volgens Wendy hebben de presentatoren direct haar zangloopbaan willen dwarsbomen en voelde ze zich gepest op televisie, zonder de kans te krijgen om zich te verdedigen.

Veel pijn en verdriet voor Wendy van Hout: ‘Dat hakt er zeker in’

Nadat Wendy’s frustaties werden gehoord, heeft Powned haar natuurlijk de gelegenheid geboden om haar verhaal voor de camera te vertellen.

Wendy van Hout heeft het helemaal gehad met haters en misgunners: ‘Mij raakt het enorm’

Een vervelende situatie heeft zich voorgedaan voor Wendy, die gevoelens van pesten ervaart door externe factoren. Haar investering in een project wordt tenietgedaan door negativiteit.

Wendy van Hout zorgt voor dieptepunt en krijgt ontzettend veel kritiek

Powned heeft Wendy een kans geboden om zichzelf te promoten via hun kanalen als tegenreactie. Een locatie is gekozen waar zij haar talent kan laten zien.

Groot drama voor Wendy van Hout: Nachtmerrie wordt werkelijkheid!

Volgens ingewijden waren de eigenaren van de locatie niet volledig voorbereid op deze gebeurtenis vanwege taalbarrières.

In de schijnwerpers: Alles wat je wil weten en nog niet weet over Wendy van Hout!

Tijdens haar optreden op het terras waren enkele oudere dames aanwezig als toeschouwers voor Wendy.

Mannen van RoddelPraat komen met ernstig nieuws over Wendy van Hout!

Onder de dames heerst er opwinding en zij zijn van mening dat de Oranjezomer jaloers is en dat Wendy moet doorgaan met haar nieuwe carrière.

Wendy van Hout is het helemaal zat: ‘ze sturen privéberichten’

De gedachte van Wendy van Hout hierover is positief, vooral gezien haar tarief van €1.203,95 inclusief btw voor een half uur!

Wendy van Hout ondergaat extreme metamorfose: ‘Spijt komt altijd te laat’

Bovendien heeft ze verschillende merchandise laten produceren, variërend van sjaaltjes en sleutelhangers tot aan slaapmaskers. Wendy voelt echter emotioneel verscheurd na de kritiek van het programma.

1. jeetje ze durft wel zeg, wat een bedrag!
2. Wat een bedrag, deze hoogte had ik niet verwacht!
3. Het tarief voor een half uurtje is wel heel erg hoog!
4. Het mag wat kosten, begin maar met sparen!
5. Dit bedrag had ik dus niet verwacht! Wat veel!!!!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven