Urk-ster Greetje doet persoonlijke onthullingen: Harde en wijze les!

gr1jpg

Greetje Hakvoort, die bekend werd door haar deelname aan de realityshow “Urk!“, heeft onlangs enkele persoonlijke onthullingen gedaan over de uitdagingen die ze dit jaar heeft doorstaan.

Op haar Instagram-account deelde ze over een “harde, wijze les” die ze aan het begin van het jaar heeft geleerd, die naar haar woorden “pijnlijk tot op het bot” was. Details over deze les heeft ze echter niet prijsgegeven.

Eerder had Greetje al bekendgemaakt dat haar huwelijk was beëindigd, en aan het begin van dit jaar leek ze geluk te vinden in een nieuwe relatie.

Ondanks dat is ook die relatie tot een einde gekomen. In een recent interview met het tijdschrift Privé beschreef ze de relatie als “mooi en leerzaam“, maar gaf ook toe dat fundamentele verschillen uiteindelijk tot de breuk hebben geleid.

Het was een fijne tijd, maar de relatie was niet stabiel genoeg om voort te zetten. We verschilden te veel van elkaar, verklaarde ze.

Ze benadrukte ook het tempo van de relatie en voegde eraan toe: Uiteindelijk was hij niet degene die ik dacht dat hij was, wat aantoont hoe belangrijk een rustige aanpak is.

Het beëindigen van de relatie heeft Greetje diep geraakt. Ze erkende openhartig dat ze zeer verliefd was, wat het einde extra pijnlijk maakte.

Ik was enorm verliefd, en hij op mij, dat is de waarheid. En ja, ik ben erg verdrietig vanwege de liefde, legde Greetje uit.

Ze benadrukte hoe emotioneel zwaar deze ervaring voor haar is geweest en hoe diep het haar heeft geraakt.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven