Linda de Mol verwent haar zoon Julian flink, ongeacht de kosten!

WhatsApp Image 2024 06 16 at 123953jpg

Recent is bekend geworden dat Noa Vahle onlangs een prachtig huis van haar moeder Linda de Mol heeft gekregen. Nu blijkt dat haar oudere broer Julian (27) ook niet vergeten wordt.

Hij heeft naar verluidt een nog groter geschenk ontvangen. Volgens geruchten in de wandelgangen is hij multimiljonair.

De welvaart van de familie De Mol is algemeen bekend en ze hebben er alle recht op om ervan te genieten, gezien de inspanningen die ze ervoor hebben geleverd.

Eergisteren werd onthuld dat Linda de Mol alle aandelen van Noa’s woning aan haar heeft overgedragen, zodat Noa bij verkoop direct een aanzienlijk vermogen kan verwerven, zonder daarvoor een hypotheek nodig te hebben.

Ook Julian, de oudere broer van Noa, is niet tekortgeschoten. In 2018 kocht Linda een huis voor hem in hartje Amsterdam, destijds voor 950.000 euro.

Linda, net als Noa, hield in eerste instantie een deel van het eigendom, maar het lijkt erop dat Julian nu volledig eigenaar is geworden.

Linda de Mol maakt excuses: ‘het spijt me oprecht’🙏🤔

Met een indrukwekkende oppervlakte van 148 vierkante meter en een tuin van 33 vierkante meter, heeft hij nu vier slaapkamers tot zijn beschikking.

De geschatte waarde van Julian’s huis varieert momenteel tussen de 1,5 en 2 miljoen euro, waardoor Noa niet langer de enige miljonair in de familie is, maar haar broer Julian zou bijna kunnen worden beschouwd als een multimiljonair.

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

1. Dat is niet misselijk zo’n mega cadeau krijgen!
2. Niet alleen Noa maar ook Julian heeft niets te klagen.
3. Je moet toch wat met die vele centjes!
4. De kinderen van Linda hebben het goed voor elkaar!
5. Hij hoeft zich nooit meer zorgen te maken over centen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven