Jong meisje veroorzaakt ophef online met misverstand over opa

WhatsApp Image 2024 05 18 at 170936 1jpg

Een relatie van Nicole Downs met Michael, die 33 jaar ouder is dan zij, leidde tot veel reacties nadat ze nieuws over hun relatie deelde op TikTok.

Een jonge vrouw is verliefd op een man die 33 jaar ouder is dan zij en ze zegt dat ze zich een leven zonder haar partner niet kan voorstellen, ondanks het leeftijdsverschil.

Nicole Downs, 22, ontmoette haar partner Michael toen ze 18 was en hij 54, nu 51. Na ongeveer drie jaar samen te zijn, hebben ze hun relatie publiekelijk gemaakt.

In eerste instantie hield Nicole de relatie geheim, maar nu heeft ze hun romance bekendgemaakt op TikTok.

Samen deden ze een act waarbij ze deden alsof ze een slot en sleutel weggooiden, wat leidde tot veel opmerkingen waarin velen dachten dat ze familie waren.


In een TikTok-video deelde Nicole de woorden: “Ondanks onze leeftijdsverschil van 33 jaar, zijn we gelukkig samen, ongeacht wat anderen denken.”


“Ik zou me mijn leven niet kunnen voorstellen als we elkaar nooit hadden ontmoet. We begonnen met daten in 2018.”


Vervolgens deelde ze dat ze al drie en een half jaar samenwoonden en omschreef ze hun relatie als “beste vrienden.”We hebben samen één kat, Grizzy. Gelukkiger en hechter dan ooit.


De video van Nicole werd meer dan 700.000 keer bekeken en ontving verschillende reacties, waarbij velen dachten dat Michael haar vader was, of zelfs haar opa.


Eén persoon schreef: “Ik dacht“Ik dacht dat het je vader was voordat ik naar het onderschrift keek,” merkte een persoon op. Terwijl een ander zei: “Ik dacht echt dat dat je opa was.”

@nicoledownns Boyfriends don’t count #agegap #couplestiktok #trending #agegaprelationship #couplestrend ♬ original sound – uhurayedits

Na het zien van deze video hebben sommigen opmerkingen gemaakt die nogal ver gaan!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven